“La douce France.”

De elegante sierlijkheid van verblijf & park bevestigen het cliché 'la douce France'. De innemende en ontwapenende hartelijkheid van de gastheren Hilde & Erik bevestigt het cliché van de Bourgondische Vlaming. Verslaving wenkt!

M.P.V., Brussel

“Ideale plek om tot rust te komen”

Gezellige sfeer, comfortabele kamers, rustgevende tuin-met-zwembad. Ideale uitvalsvbasis voor bezoekjes aan Aix-en-Provence, Verdon, Marseille en niet te vergeten de prachtige Luberon. Dank zij de entousiaste tips van gastvrouw Hilde en gastheer Eric ontdek je prachtige wijngoeden, lekkere restaurants en mooie wandelroutes.

— M.T.


 
"Als god in Frankrijk".

— S.H., Knokke

 
 

“Top.”

Deze 18e eeuwse bastide in Jouques stond al langer op ons verlanglijstje ‘Waar logeren in de Provence’. De voorbije zomer hebben we tijdens ons verblijf in de Bouches-du-Rhône ten volle kunnen genieten van al het aangename dat Le Tolonet te bieden heeft.
De combinatie van het comfort van de ruime suite kamer en het zomerleven in de prachtige parktuin bracht ons de rust waarnaar we verlangden en die we er ook hebben gevonden.
Voeg daarbij nog de uitnodigende gastvrijheid van Hilde en Eric. Door hun jarenlange ervaring verstaan beiden de kunst om te balanceren tussen enerzijds een diepgaander gesprek bij een goed glas, anderzijds het simpelweg aanreiken van de juiste tip voor een geslaagde uitstap. 
Le Tolonet biedt een meerwaarde die we appreciëren, en troeven die bepalend waren bij onze keuze voor een 2e bezoek in de zomer van 2017. 

— A.G., Essen

“Thuiskomen op een plek waar je voor het eerst bent.”

Op de grens tussen Var en Bouches-du-Rhone vormt de bastide 'Le Tolonet' de ideale uitvalsbasis om de Provence te beleven.
In deze prachtige oase lukt het Hilde en Eric moeiteloos om een ongedwongen, hartelijke en gemoedelijke sfeer te creeren. Kortom: een plek om je thuis te voelen en tot rust te komen.

Tijdens het gezellige ontbijt werden waardevolle suggesties en tips aangereikt, aangepast aan ieders interesse. Hierdoor hebben we zeker de streek op meerdere vlakken nog meer leren waarderen. Zowel toeristisch (Lourmarin, Tourtour), cultureel (Chateau La Coste, Musee Granet) als culinair (Numero9) hebben we meer gevonden dan verwacht. Een bestemming en mensen voorbestemd om opnieuw te bezoeken. Bedankt Hilde en Eric en hopelijk tot ziens. 

— S.W.

 

“Een warm welkom.”

Deze B&B is een absolute aanrader voor iedereen die houdt van rust. In het dorp Jouques is niet veel te zien of te beleven maar het schitterende domein van Le Tolonet maakt dit volledig goed.
Jouques is centraal gelegen in de Provence waardoor men vanuit Le Tolonet naar zowat alle hoeken van de Provence kan.
Tenminste als je weg geraakt van het uitgebreide ontbijt en de gezellige babbels met de uitbaters en/of andere gasten.

— F.C.,Stabroek

Prachtige B&B met superattente eigenaars

De warme ontvangst door Hilde en Eric is hartverwarmend en geeft je een gevoel van thuis-komen. Het prachtige domein met zwembad is super verzorgd en heel stijvol. Het ontbijt samen met de eigenaars in openlucht is ook een aanrader. Hilde en Eric doen werkelijk alles om van je vakantie een onvergetelijke ervaring te maken en staan je met raad en daad bij.

— S.L.